poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska

SEZONA: 6

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Opet je sreća bila na Bojanovoj strani! U igri kolo sreće u zadnjem je krugu zavrtio, dobio čak stoticu i odnio pobjedu! Goran će u trećoj emisiji pokušati smanjiti bratovu prednost uz pomoć sjajnog tima - glumice Elizabete Brodić, alpskog skijaša Natka Zrnčića Dima i glumca Nikše Kušelja. Na Bojanovoj strani natječu se: pjevač Marko Škugor, voditeljica Lana Pavić i glumica Mirela Brekalo Popović. Tko je pokazao više znanja, a tko imao više sreće, pogledajte u nedjelju na Prvom. Provjerite i vi svoje znanje iz svijeta sporta, televizije i filma, okušajte se u rješavanju premetaljki, pogađajte imena naših slavnih sugrađana i dobro se zabavite uz hitove domaće glazbe. Znate li: izrađuje li se falkuša u Komiži ili u Milni? Koja naša velika rijeka izvire u Dolomitima? Morske orgulje znamenitost su kojeg grada? Što je mužarjola, a što potresujka? Poučna zabava za cijelu obitelj uz kapetane Bojana i Gorana Navojca i voditelja Mirka Fodora.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Slike

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • L'Eredità (2002)

    image
  • Avanti un altro! (2011)

    image
    A late-afternoon Italian game show hosted by Gerry Scotti, Luca Laurenti and Paolo Bonolis. "Avanti un altro!" is Italian for Next one!, as the host shouts out...
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.