SADRžAJ

Nakon više nego uspešne prethodne sezone emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković je, tokom leta, marljivo radila na pripremi nove, 18. sezone sa svojim timom, koja će početi već u subotu 1. septembra od 17 časova na TV Pink. U 18.godini prikazivanja jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, Sanja je sa svojim saradnicima pripremila još bolje i interesantnije emisije. Kao što su gledaoci navikli, i u ovoj sezoni ih očekuju kvalitetni i akuelni gosti iz svih sfera, ali i zanimljive i, ponekad, škakljive teme o kojima će javne ličnosti diskutovati. Sanja i njeni gosti će u 18. sezoni emisije "Magazin In" iskreno, glasno i ponosno pričati o ljubavi, sreći, patnji, prijateljstvu i roditeljstvu. "Koliko publika voli da gleda moju emisiju, toliko i ja uživam u njenom stvaranju. Oduvek sam želela da budem novinar, a moji najluđi snovi su se ostvarili - rekla je Sanja u susret novoj televizijskoj sezoni. O kvalitetu ove emisije svedoči i to što je, bez premca, omiljena emisija milionskog auditorijuma već punih 18 godina. "Magazin In" postao je vaša subotnja tradicija, a Sanja će dati sve od sebe da u novoj sezoni poverenje gledalaca, kao i do sada, opravda.

Slike

Magazin inMagazin inMagazin inMagazin in

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Global info CNN

    image
    Global info CNN je emisija o svjetskim događajima koji su obilježili dan, uz analize globalnih tema i procesa.
  • Čašica razgovora

    image
    Aktuelne teme, gosti eksperti, priče dopisnika, servisne informacije, vesti iz kulture, slike Srbije.
  • Rediscovering China

    image
    Rediscovering China offers a unique insight, through the eyes of our team of international journalists, into an aspect of life in China today.
  • Reportage F24

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.