poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 70

SADRžAJ

Isadora kaže dr. Tejeirosu da dijete koje nosi nije Rodrigovo i moli ga da ako itko bude išta pitao da kaže da je obavljena umjetna oplodnja. Liječnik kaže da bi time kršio svoju profesionalnu etiku, ali da će to učiniti zbog njihova prijateljstva i za dobrobit djeteta. Isadora kaže Sofiji da je bila na umjetnoj oplodnji bez Rodrigova odobrenja kako bi ga zadržala uz sebe jer ga uistinu voli. Kaže joj i da je trudna, ali da ne želi da on to dozna jer bi osjetio pritisak. Sofia kaže da Rodrigo mora to doznati jer je djetetov otac. Gđa Pilar moli Danielu da joj objasni zašto želi financijske podatke tvrtke budući da je riječ o povjerljivim informacijama. Daniela je pita imaju li što skrivati. G. Videgaray kaže Danieli da je Marianin ček s otpremninom ostao neisplaćen i da nema potpisane priznanice, a onih pet milijuna dobio je Onate. Minerva kaže Aaronu da Daniela istražuje o Mariani Franco.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.