poster

Opijeni ljubavlju

Destilando amor (2007)

drama | Meksiko
Režiser: Miguel Córcega

EPIZODA: 48

SADRžAJ

Bruno predbaci Aaronu što je sklopio posao s Artemiovim klijentom. Kaže mu da sada cijeli ceh misli da su igrali prljavo i okrivljuju ih za Artemiovu smrt. Aaron kaže da nije Artemio dignuo ruku na sebe, sigurno bi neki dobavljači to učinili. Acacia se budi iz kome, a James shvaća da je izgubila pamćenje. Gđa Pilar kaže Rodrigu da se pomiri s Isadorom i da će dijete učvrstiti njihov brak. James pokušava spriječiti da Meliton odvede Acaciju. Rodrigo upozori Melitona da ne smije više zlostavljati Acaciju jer će istina jednom izaći na vidjelo. Da bi očistio svoj ugled, Aaron sazove tisak kako bi im rekao da će Artemiovoj udovici uplatiti veliki iznos. Sofia kaže Isadori da je neće poduprijeti u tome da otpuste Marianu iz tvrtke, da je Rodrigo razlog njezine ljubomore jer on ne želi dijete s njom. Minerva sugerira Isadori da Gavioti ponudi novac kako bi ona otišla daleko od Rodriga i tvrtke. Gaviota joj kaže da između nje i Rodriga nema ničega. U tvrtki Montalvo Rodrigo donosi darove zaposlenicima i nazdravi s njima.

Slike

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Znaj da te volim (2013)

    image
    Natalia i Diego upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi...
  • Mala supruga

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.