Deal Makers

Deal Makers (2015)

dokumentarni, reality show | Ujedinjeno kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Britanske zalagaonice su veoma zanimljiva mjesta na kojima se razmjenjuju različite dragocjenosti: oldtimeri, antikviteti, obiteljske vrijednosti, rijetki i luksuzni predmeti, itd. Svaka od njih ima svoju priču i mogla bi vlasniku donijeti pravo malo bogatstvo.
“Deal Makers” je nova serija koja nas vodi na ‘tržište starina’ – upoznaje nas s ljudima koji vode zalagaonice i pokazuje neke od najneobičnijih kupljenjih i prodanih stvari.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Homes by the Sea (2014)

    image
    Architect and designer Charlie Luxton tours interesting and unique homes along the British coastline.
  • Australijski lovci na zlato (2016)

    image
    U legendarnim zlatnim poljima Australije, tri tima okorelih lovaca na zlato rizikuju svoje snove i budućnost u potrazi za najvećim zlatnom nagradom. U seriji...
  • Tesla (2017)

    image
    Sa 300 izuma, um Nikole Tesle i dalje dominira svetom današnjice. Nedavno deklasifikovani dokumenti otvaraju riznicu novih informacija o njegovim istraživanjima.
  • Veridba od 90 dana: U inostranstvu (2019)

    image
    Priča je stara kao i vreme… momak i devojka se upoznaju, momak i devojka se zaljubljuju, devojka dobija posebnu vizu za SAD, momak i devojka imaju samo 90 dana u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.