SEZONA: 2

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Domaćin Nil de Gras Tajson intervjuiše astronoma Džil Tarter. Tajsonu se u sali Univerzum pridružuju komičar i ko-voditelj Majkl Ian Blek i gost Seta Šostak da bi razgovarali o potrazi za vanzemaljskom inteligencijom.

Slike

Ćaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdamaĆaskanje sa zvezdama

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Preživeli

    image
    Milan Kalinić sa poznatima razgovara o najtežim trenucima u njihovim životima. Do srži iskreno, bez patetike, motivišuće, jer su sve nedaće – preživeli.
  • Doktor Nandi (2018)

    image
    Dr. Nandi's approach to discussing health care, fitness, nutrition, and lifestyle not only incorporates compassion but also a sense of community, purpose and most...
  • Ora juaj

    image
  • Goca Show

    image
    Tolk šou Goce Tržan.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.