SADRžAJ

U Glazbenom specijalu prikazujemo dio koncerta jedne od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, Diane Krall.
U sklopu svoje koncertne turneje čiji je naziv po njezinom albumu "Wallflower" Krall je nastupila u Beču u Halle F poznate Wiener Stadthalle. To je prema mišljenju mnogih najbolja koncertna turneja velike pjevačice i pijanistice do sada.
Kao i na nekim posljednjim albumima, Diana demonstrira veliku sklonost ostavštini Toma Waitsa ali i nizu pop-hitova iz šezdesetih i sedamdesetih godina, od California Dreaming do nove pjesme Paula McCartneyja, koju je namijenio baš Diani Krall.
U emisiji Diana Krall govori i o Wallfloweru, jednoj od malo poznatih pjesama Boba Dylana.
Autor i urednik: Ante Batinović

Slike

Glazbeni specijal: Diana Krall u BečuGlazbeni specijal: Diana Krall u BečuGlazbeni specijal: Diana Krall u BečuGlazbeni specijal: Diana Krall u Beču

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reload! Club Classics

    image
    We're going big on dancefloor smashes from across our favourite decades - that's massive tunes from the 90s, 00s and 10s!
  • Staro vs. novo

    image
    Koji su to prijašnji hitovi vladali scenom, a koji danas, saznajte u zabavnim glazbenim minutama emisije 'Staro vs. Novo'!
  • STV Folk

    image
  • Stem 011

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.