SEZONA: 7

EPIZODA: 55 - talk-show

SADRžAJ

Glasine su istinite! Holivudska superzvijezda Charlie Sheen priznao je da ima HIV. Njegova bivša djevojka i medicinska sestra otkriva da je s njim imala odnos bez zaštite usprkos njegovoj dijagnozi. U iskrenom intervjuu Charliejev osobni liječnik podijelit će s nama njegove najveće strahove i što može očekivati od budućnosti. I za kraj, poznata svjetska specijalistica za zarazne bolesti odgovarat će na brojna pitanja u vezi s HIV-om.

Slike

Dr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. Oz

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Horor astral

    image
    Što se stvarno dogada u astralu? Gabriele objašnjava, da ovostranstvo nije odijeljeno od onostranstva i da dušu slijede čovjekova djela. Osim toga, objašnjava...
  • Sanja Show (2004)

    image
    "Sanja" was daily talk show format broadcasted on Croatian RTL Television. The host of the show was famous Croatian singer and national celebrity Sanja Dolezal....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.