SEZONA: 1

EPIZODA: 79

SADRžAJ

Najromantičnija ljubavna priča svih vremena.... nepredvidiva ljubav, spremna da živi čak i u večnosti. Fiorella je italijanska mlada devojka koja je romantična i veliki sanjar. Ipak, ona je morala da nosi odgovornost njene porodice sa njom. Kao dete pretrpela je gubitak svoje majke, pa je morala de preuzme brigu o svojoj sestri, koja boluje od bolesti srca. Ona takođe vodi računa i o njenom ocu, koji je bolestan od upale pluća. Radi i danju i noću kao čistačica da bi prehranila svoju porodicu. Jednog dana, na dolasku kući zatiče oca na samrti. Otac je inače zamolio jednog svog starog poznanika Vittoria Dragone, da pomogne njihove ćerke, kada on bude umro.
Vittorio, koji ima 60 godina, nudi brak Fiorelli, ali joj šalje sliku kada je bio dosta mlađi. Fiorella odlučuje da otputuje u Meksiko kod njega, nadajući da će se udati i promeniti svoj život. Međutim kada stignu u Meksiko niz događaja spreči je u pronalaženju Vittoria.
Fiorella počinje da radi za Taniu, i tu zatiče Pedra, Taninog dečka, koga je jednom slučajno srela u Italiji i maštala o udaji za njega. Nakon svađe između Tanie i Pedra, Tania doživi nesreću i umire, i Pedro sada mora da kupi Fiorellino ćutanje. Nudi joj novac, ali ona to odbija. Bez planiranja, i uprkos tome što je nespreman da se zaljubi, Pedro počinje da gaji osećanja prema Fiorelli, jer ona čini njegov život drugačijim. U isto vreme, Vittorio pronalazi Fiorellu i zahteva da ispuni dato obećanje da se uda za njega. Ali Fiorella i Pedro su spremni da se bore za svoju ljubav.

Slike

PepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljugaPepeljuga 02Pepeljuga 03Pepeljuga 01

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Moderna Porodica (2009)

    image
    Ova parodija na dokumentarističke sitkome beleži neuobičajeno srodstvo proširene porodice Pričet, u koju spadaju patrijarhalni Džej (Ed O’Nil), njegova mlada žena...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.