poster

Granične sile UK-a

UK Border Force (2008)

dokumentarni | Ujedinjeno kraljevstvo

SEZONA: 2

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Koliko posla imaju granične snage Ujedinjenog Kraljevstva otkriva nam ova serija pokazujući snimke iza kulisa. Službenici granične policije u londonskoj zračnoj luci Heathrow te lukama Dover i Calais svakodnevno otkrivaju ilegalne radnje, najčešće pokušaje ulaska ilegalnih radnika bez radnih dozvola. U dvije sezone, odnosno 18. epizoda doznajemo što sve uključuje zahtjevan posao službenika zakona, a kroz tramatične trenutke gledatelje vode dvojica slavnih britanskih glumaca Timothy Spall i Bill Nighy.
Gledatelji će vidjeti kako na terminalu 3 na Heathrowu službenici zaustavljaju tri studenta iz Indije, a tim u Calaisu pretražuje kamione u kojima bi se mogli naći ilegalni imigraniti. Vidjet ćemo i uhićenje muškarca s lažnim osobnim dokumentima te drugog koji se našao pod sumnjom da je ušao u zemlju da bi radio sa studentskom vizom. Svjedočit ćemo i bijegu osumnjičenog imigranta te pretrazi Jamajčanina za kojeg se sumnja, nakon rendgenskog pregleda, da u sebi krijumčari drogu. U luci kamion pun automobilskih gumama sprema se ukrcati na trajekt, ali graničari sumnjaju da se među gumama skrivaju imigraniti. Policija prima i dojavu da u Midlandsu postoji veliki broj ilegalaca u tvornici za preradu pilića, dok tim iz Manchestera kreće u racije u Rochdaleu u potrazi za ilegalnim radnicima.

Slike

Granične sile UK-a

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Curiosity (2011)

    image
    Do puntat kthehet n premier, me pyetje kryesisht n lidhje me shkencn, teknologjin dhe m pas me marrjen e prgjigjeve...
  • NASA: Nerazjašnjeni slučajevi (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Gradske pekare: Pol Holivud (2016)

    image
    Paul Hollywood, najpopularniji britanski slastičar, za Food Network je snimio novi serijal Gradske slastice, u kojem traga za najboljim receptima koji su...
  • Svet budućnosti (2008)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.