poster

Moj život na tanjuru: Alistair McGowan

My Life on a Plate (2015)

dokumentarni, kulinarski | Ujedinjeno kraljevstvo

Ocena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 12 - Alistair McGowan

SADRžAJ

Alistair McGowan je kao dijete volio školske obroke, posebno deserte. Kuhinja njegove majke bila je jednako inovativna i nezaboravna. Kuhar Brian Turner u njoj pronalazi nadahnuće za jela koja priprema za Alistaira. Zajedno posjećuju mjesta koja Alistair pamti iz djetinjstva, od šljivika u Worcestershireu do njegove stare škole, čiji ga prizori i mirisi vraćaju u djetinjstvo. U njegovom nekadašnjem domu doznajemo kako je Alistair shvatio da ima dara za oponašanje dok bez imalo napora naizmjence glumi likove koji su ga proslavili.

Slike

Moj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuruMoj život na tanjuru

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.