EPIZODA: 12

SADRžAJ

Crtani film A je to! , poznat još kao Pat i Mat, jedan je od najvoljenijih crtanih filmova svih vremena nastao u Čehoslovačkoj davne 1976. godine. Dva komična lika zapravo su radišni ljudi kojima, nažalost, nešto uvijek nešto uspije krenuti po zlu. Crtić A je to! zapravo je jedno veliko i humoristično “ne” izjavama sam svoj majstor ili uradi sam . U ovom crtiću shvatit ćete da ponekad stvarno treba jednostavno pozvati stručnjaka da popravi stvar.

Slike

A je to!A je to!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šou Patrika Zvezde (2021)

    image
    Still living at home with his eccentric family, Patrick hosts a show based around his ever-changing whims.
  • Hajdi (2015)

    image
    Život nekada nije jednostavan. To najbolje zna Heidi. Nakon što je ostala siroče, njena tetka je odvodi visoko u Alpe kod njenog djeda. Ona uz nove prijatelje i...
  • Pustolovine sa braćom Kret (2010)

    image
    Pridružite ce avanturama Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa neverovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući...
  • Braća Koale (2003)

    image
    Follow the adventures of the Koala Brothers, Frank and Buster, living in the Australian outback whose mission in life is to help others.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.