SEZONA: 5

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Vic pokušava zaobići svoju prevremenu penziju tako da se priključi Odeljenju za imigraciju kako bi učestvovao u velikoj operaciji. Kao deo dogovora o imunitetu Vic prizna sve zločine koji je njegov tim počinio, pa na taj način "osigura" Shaneu i Ronnieu doživotni zatvor. Nakon tragičnih događanja Vic, Corinne i deca postaju deo programa zaštite svedoka. Aceveda ulazi u uži izbor za gradonačelnika, dok u međuvremenu Vic dobija posao sa svojim nekadašnjim kolegama i Olivijom Murray. NMeđutim, oni ne žele imati posla s policajcem čiji su zločini izašli na videlo.

Slike

Prljava značkaPrljava značkaPrljava značkaPrljava značkaPrljava značkaPrljava značkaPrljava značka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Dedvud (2004)

    image
    Godina je 1876. a mesto dešavanja Blek Hils u Južnoj Dakoti. U doba pljačkanja i pohlepe, najunosnija zlatna groznica u američkoj istoriji privukla je mnoštvo...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.