SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Undercover

SADRžAJ

Prikazujemo drugu sezonu "Brooklyna 99", čija je prva sezona ovjenčana Zlatnim globusom u kategoriji za najbolju humorističnu ili glazbenu TV seriju. Adam Samberg kući je ponio kipić za najboljega glumca u humorističnoj ili glazbenoj televizijskoj seriji, dok je Andre Braugher bio nominiran za Emmyja u kategoriji najboljega sporednoga glumca u humorističnoj seriji.
Seriju, u čijem su središtu daroviti, ali ležerni detektiv, uštogljeni kapetan te njihovi osebujni kolege, osmislili su Emmyjem nagrađeni scenaristi i producenti Dan Goor i Michael Schur. I premda se radnja zbiva u policijskoj postaji, "Brooklyn 99" zapravo ne govori toliko o detektivskome poslu koliko o životu ljudi u uniformi.
Prva sezona završila je nenadanim obratom, budući da je detektiv Jake Peralta (A. Samberg) morao otići na tajni zadatak u sklopu velike FBI-eve istrage. Pozdravio se s kolegama, a dežurnoj čistunki u postaji, detektivki Amy Santiago (M. Fumero), napokon priznao da mu se sviđa. Jake je talentirani policajac koji se nikad nije morao previše ubijati od posla i slijepo se držati pravila; vjerojatno zato što je uhitio više zločinaca od svih svojih kolega. Sve mu je polazilo za rukom dok u postaju nije došao novi i odgovorni zapovjednik, kapetan Ray Holt (A. Braugher). Kapetan Holt i Jake često se sukobljavaju zbog nesuglasica u vezi s pravilima i propisima, no međusobno se ipak veoma poštuju.
Narednik Terry Jeffords (T. Crews), Holtov zamjenik, stijena je od čovjeka, otac blizanki i ponosni vlasnik monovolumena. Povratio je samopouzdanje i dozvolu da nosi oružje nakon što mu je Holt pomogao da prevlada strah od odlaska na teren jer se dugo bojao da će stradati pa da neće vidjeti kako mu kćeri odrastaju.
U 99. postaji radi i marljivi detektiv Charles Boyle (J. Lo Truglio), kojem je Jake idol. Dugo mu se sviđala opaka, seksi i jeziva detektivka Rosa Diaz (S. Beatriz), da bi se onda krajem prve sezone zaručio za drugu. No kako je vjenčanje propalo, možda Charles ipak dobije drugu priliku da bude s Rosom, ali samo ako njegova avantura s ekscentričnom i umišljenom tajnicom Ginom Linetti (Ch. Peretti) ne preraste u nešto ozbiljnije. Detektivsku ekipu upotpunjuju Scully (J. McKinnon Miller) i Hitchcock (D. Blocker), neproduktivni i smotani veterani koji ne rješavaju previše slučajeva, ali zato kuhaju izvrsnu kavu.
Izvršni producenti: Dan Goor, Michael Schur, David Miner
Odabrala: Martina Rajšek
Jake uspješno dovršava tajni zadatak, samo da bi saznao da mu je jedan mafijaš zbrisao. I dok ga on i Charles pokušavaju naći, drugi detektivi pomalo gube živce zbog vježbi koje je u postaji organizirao kapetan Holt.
Gostujuće uloge: Jenny Slate (Bianca), Ray Campbell (agent Marx), Joe Sabatino (Benny), Sari Lennick (Bev), Derick Alexander (Marcus)
Izvršni producenti: Dan Goor, Michael Schur, David Miner
Odabrala: Martina Rajšek

Slike

Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9Bruklin 9-9

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Stažisti (2001)

    image
    U nestvarnom svetu bolnice "Sacred Heart", stažista Džej Di Dorian uči tajne medicine, prijateljstva i života. Serija prati nervoznog i pomalo nesigurnog stažistu...
  • Kako sam upoznao vašu majku (2005)

    image
    Bez nekog posebnog povoda ostarjeli Ted Mosby (Josh Radnor) jednog je dana posjeo kćer i sina kako bi im potanko ispričao niz događaja koji su prethodili...
  • Prijatelji (1994)

    image
    Upoznajte šestoro bliskih prijatelja koji žive u Njujorku i suočavaju se sa svim nesigurnostima i apsurdima zrelog doba. Ova britka, sofisticirana serija pruža...
  • Štreberi (2007)

    image
    Leonard i Šeldon su izvanredni fizičari, neka vrsta blistavih umova koji razumeju kako svemir funkcioniše. Ali ništa od toga im ne pomaže u interakciji s drugim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.