poster

Kapetan Crnobradi: Blackbeard

Crossbones (2014)

Režiser: Ciaran Donnelly

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - Blackbeard

SADRžAJ

Serija Crossbones je rađena po romanu The Republic Of Pirates Colina Woodarda, a kreator serije je Nil Kros, najpoznatiji po radu na engleskoj seriji Luter. Radnja se odvija tijekom 10 zlatnih godina gusarstva između 1715. i 1725., a prati najpoznatije gusare svijeta koji osnivaju svoju odmetničku naciju New Providence, koja je postala prvom demokracijom u Sjevernoj i Južnoj Americi.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fleš (2014)

    image
    FLEŠ je brza drama o superjunaku koja prati adrenalinske avanture Najbržeg čoveka. Ova akciona drama prati naučnika Berija Alena iz policije Sentral Sitija –...
  • Dva života (2021)

    image
    Julia is a woman who currently lives a life that her mother and her future husband have planned for her. When she is about to get married, she discovers a great...
  • Mekgajver (2016)

    image
    Mladi Angus "Mek" Makgajver radi za tajnu organizaciju unutar Američke vlade. Oslanja se na svoje neuobičajene veštine rešavanja problema kako bi spasao živote.
  • Teskilat (2021)

    image
    National Intelligence Organization members are always ready to serve to destroy the enemies of Turkey.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.