SEZONA: 5

EPIZODA: 5 - lifestyle emisija

SADRžAJ

U petoj epizodi emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec vodimo vas u 'Cookie Factory', slastičarnicu u zagrebačkoj Tkaličićevoj ulici, te opremamo prostoriju od 6 kvadrata kako bi je pretvorili u sobu za tinejdžerice. Za one vještih ruku koje vole sami izrađivati poklone za svoje najmilije pokazat ćemo kako izraditi dječju kuhinju, a u rubrici „Inspiracije i trendovi, na primjeru dnevnog boravka pokazat ćemo važnost završnih detalja. U „Makeoveru ćemo kuhinju staru 12 godina, koja nikada nije dovršena, obnoviti i dovršiti do kraja uz nove fronte od punog drveta i nove boje.

TRAJANJE: 30 min

Slike

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • E' sempre mezzogiorno (2020)

    image
  • Nedeljno popodne sa Leom Kiš

    image
  • Mi danas

    image
    Manja Grčić i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova sa pravim sagovornicima. Vedrina, pristojnost i dobročinstvo principi su na kojima...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.