poster

Bijeg u Europu: Portugal (Algarve)

Escape to the Continent (2014)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - Portugal (Algarve)

SADRžAJ

Kako se gospodarski problemi nagomilavaju, loše vrijeme opstaje, a ritam i stres života u Velikoj Britaniji zahuktava, neki Britanci sami sebi postavljaju pitanje: bi li novi život pod mediteranskim nebom bio bolji? Posjetivši raznovrsne europske zemlje uključujući Francusku, Italiju, Španjolsku, Portugal, Hrvatsku, Cipar, Njemačku i Austriju i razgovarajući sa širokim dijapazonom likova kao što su parovi, umirovljenici ili oni koji jednostavno traže promjenu u svojim životima, ovaj dokumentarni serijal pruža mogućnost uvida u to kako bi mogao izgledati alternativni život u potpuno novoj, sunčanoj klimi.
„Bijeg u Europu“ prikazuje prekrasne i relativno jeftine domove, zadivljujuće lokacije, kulturna mjesta, lokalne sadržaje i mogućnosti u stranim zemljama. Naravno, nije sve samo u prekrasno čistom nebu i sangriji pa se serijal bavi i realnošću, nudeći iscrpan uvid o stvarima kao što su imovinsko pravo, lokalni porezi i zdravstvo.

Slike

Bijeg u EuropuBijeg u EuropuBijeg u EuropuBijeg u EuropuBijeg u Europu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prave domaćice s Beverli Hilsa (2010)

    image
    A reality series that follows some of the most affluent women in the country as they enjoy the lavish lifestyle that only Beverly Hills can provide.
  • Dobro došli kod porodice Plat (2019)

    image
    Plathovi su plavokosa i plavooka obitelj od 11 članova koja živi u jugoistočnoj Georgiji. Dijele strast prema glazbi, vjeri, obiteljskom životu i tradicionalnoj...
  • Teen Mom (2009)

    image
    Dokumentarna serija koja prati četiri od zvijezde prve sezone serije 16 & Pregnant, Farrah, Maci, Amber i Catelynn dok se suočavaju s izazovima majčinstva.
  • WAGS (2015)

    image
    Jednosatne reality epizode ispunjene dramom pokazat će svijet najtraženijih sportaša iz kuta žena koje se nalaze pokraj njih. Tokom dvanaest epizoda pratite...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.