SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - A New Day In The Old Town

SADRžAJ

J. J. Abrams (Izgubljeni), Alex Kurtzman i Roberto Orci, tim koji je stvorio Zvjezdane staze i Alias, te izvršni producenti Jeff Pinkner, J. H. Wyman i Bryan Burk predstavljaju drugu uzbudljivu sezonu serije Fringe - Na rubu, čiji glavni likovi u potrazi za šokantnom istinom nastavljaju istraživati neobjašnjive fenomene i zastrašujuće događaje diljem svijeta koji su međusobno povezani i poznati pod jednostavnim nazivom uzorak. U seriji Fringe - Na rubu producenata Abramsa, Pinknera, Wymana i Burka glume Anna Torv (zvijezda nove HBO-ove mini-serije Pacifik), Joshua Jackson (Dawson's Creek, Bobby), John Noble (trilogija Gospodar prstenova), Lance Reddick (Izgubljeni, Žica), Kirk Acevedo (Združena braća, Oz), dobitnica nagrada Emmy i Zlatni globus Blair Brown i Jasika Nicole (Ulični tango).

FBI-ev Odjel za rubne slučajeve u Bostonu osnovan je kad je specijalna agentica Olivia Dunham (Anna Torv) zatražila pomoć znanstvenika za rubne slučajeve Waltera Bishopa (John Noble), koji je u to vrijeme boravio u umobolnici, i njegova sina Petera (Joshua Jackson) kako bi spasila svog partnera i ljubavnika od smrti kakvu je teško i zamisliti. Članovi Odjela za rubne slučajeve nekonvencionalnim i neuobičajenim metodama proučavaju i ispituju nemoguće istražujući nevjerojatne događaje, jezive zločine i zbunjujuće slučajeve koji uključuju teleportaciju, reanimaciju, genske mutacije, vidovitost, umjetnu inteligenciju i druge nevjerojatne teorije. Kad se dogodi ono nezamislivo, njihov je zadatak da to spriječe.
Agent Phillip Broyles (Lance Reddick) predvodi Odjel, a agent Charlie Frances (Kirk Acevedo), koji igra prema pravilima, i niža agentica Astrid Farnsworth (Jasika Nicole) oplemenjuju tim i pružaju mu potporu. U te događaje uključena je i tajanstvena direktorica Massive Dynamica Nina Sharp (Blair Brown) koja je svjesna da se tehnološkim napretkom mijenja svijet znanosti, a time i sama znanost.
U šokantnoj završnici prve sezone Olivia je otišla upoznati se s bivšim suradnikom Waltera Bishopa i osnivačem Massive Dynamica Williamom Bellom (Leonard Nimoy u epizodnoj ulozi) i pritom otkrila da postoji paralelni svemir u koji ona ima sposobnost prelaziti. Taj drugi svemir ima drugačiju, intrigantnu povijest i skriva tajne, što smo doznali kad je Walter, na naše iznenađenje, posjetio grob svog sina.
Svaka epizoda druge sezone donosi nova otkrića o većoj prijetnji. Na neka pitanja dobit ćemo odgovor, ali će pritom iskrsnuti i nova.
U prvoj epizodi druge sezone napetost raste nakon Olivijina povratka u naš svemir, a Peter uporno traži informacije o njezinu tajanstvenom i zbunjujućem posjetu paralelnoj stvarnosti nesvjestan da ga vreba zlokobna sila koja ga pokušava preteći u tome. U međuvremenu, Walter se vraća u laboratorij gdje uz znanstvene eksperimente kuha i kremu od jaja za nečiji rođendan.
---

1. epizoda:

Druga sezona počinje Olivijinim šokantnim povratkom u ovu zbunjujuću alternativnu stvarnost, a Peter kreće u potragu za informacijama o Olivijinu posjetu drugoj strani ne znajući da ga zlokobna sila pokušava preteći. Walter se vraća u laboratorij na novu porciju rubne znanosti kuhajući pritom i kremu od jaja za Peterov rođendan.

Slike

FrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindž

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Serija "Izgubljeni" sa 28 nagrada i više od 40 nominacija, kao i Zlatnim globusom za najbolju seriju 2005. godine, oborila je sve rekorde gledanosti. Serija prati...
  • Bermudski trougao (2005)

    image
    Tim koji čine veliki stručnjaci otplovio je specijalnim brodom u predeo oko Bermudskog trougla, kako bi istražio zagonetku tog fenomena. U timu koji radi na...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Mladi mutanti nindža kornjače (2012)

    image
    U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.