U uzavrelom gradu Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve spaja slobodouman stil života, i to što su majke sinova. Sinova koji nemaju očeve. Dece koja odbijaju da govore.
Napeta policijska potraga za manijakalnim serijskim ubicom trajaće 10 epizoda i otkriće mračne tajne iz prošlosti, a junake uvući u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja. Serija prati inspektora Nikolu čiju ulogu tumači Goran Bogdan, bivšeg huligana, koji mora da se suoči sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama kako bi otkrio manijakalnog ubicu. Što mu je bliži u istrazi, to je sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje. Ovo je priča o grehu i žudnji, o ljubavi i mržnji, ovo je priča o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama. Isto tako, ovo je priča o ljudima koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati. Ovo je najzad i priča o jednom gradu koji lagano tone u močvaru svoje prošlosti.

Bilo je na kanalima:

Superstar 2  RTL2  RTRS  Kurir TV  K1 TV  Superstar TV  BN  FTV  RTS1  RTS3  

PREPORUKE
  • Spavači (2017)

    image
    Radnja serije odvija se 2013. godine u Moskvi. Posle napada terorista na rusku ambasadu u Libiji, usled čega je više lica iz ambasade izgubilo život, FSB sumnja...
  • Profilisanje (2009)

    image
    Francuska serija koja prati Chloé kao kriminalističku psihologinju koja ostražuje ubojice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.
  • Policijska inspektorica Irene Huss (2007)

    image
    Skandinavska kriminalistička serija nastala prema bestseleru spisateljice Helene Tursten o detektivki Irene Huss, ženi u kasnim tridesetima, posvećenoj svome...
  • Agata Kristi: Zašto nisu pitali Evansa? (2022)

    image
    A dying man's enigmatic last words send vicar's son, Bobby Jones, and his socialite friend, Lady Frankie Derwent, on a crime-solving adventure.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.