SEZONA: 3

EPIZODA: 1 - Olivia

SADRžAJ

Junaci hvaljene serije Fringe - Na rubu i u trećoj sezoni istražuju slučajeve povezane s alternativnom stvarnosti i otkrivaju neslućene događaje. U seriji Fringe - Na rubu producenata J. J. Abramsa, Bryana Burka, J. H. Wymana, Jeffa Pinknera i Joea Chappellea glume Anna Torv (Pacifik), Joshua Jackson (Dawson's Creek, Bobby), John Noble (Gospodar prstenova), Lance Reddick (Izgubljeni, Žica), dobitnica nagrada Emmy i Zlatni globus Blair Brown (Izmijenjena stanja) i Jasika Nicole (Ulični tango).
FBI-ev Odjel za rubne slučajeve u Bostonu osnovan je kad je specijalna agentica Olivia Dunham (Anna Torv) zatražila pomoć znanstvenika za rubne slučajeve Waltera Bishopa (John Noble), koji je u to vrijeme boravio u umobolnici, i njegova sina Petera (Joshua Jackson), svjetskog putnika i majstora za sve, kako bi joj pomogli u istrazi neobjašnjive zrakoplovne nesreće. Rješavanjem tog prijelomnog slučaja otkrili su da je to tek prvi u nizu neobičnih i povezanih incidenata. Tako se sastao neobični trio pod vodstvom agenta Phillipa Broylesa (Lance Reddick) i uz asistenciju mlađe agentice Astrid Farnsworth (Jasika Nicole).
Nezamislivi slučajevi s kojima su se članovi Odjela za rubne slučajeve susretali u prve dvije sezone često su bili s područja biomedicinskih znanosti, energije i tehnologije kojima se bavi korporacija Massive Dynamic pod vodstvom zagonetne direktorice Nine Sharp (Blair Brown). Kad je Olivia otkrila da su Walter Bishop i neuhvatljivi osnivač i vlasnik Massive Dynamica William Bell (Leonard Nimoy) u djetinjstvu izvodili pokuse na njoj, krenula je u potragu za pojedinostima svoje zaboravljene i tajanstvene prošlosti.
Istražujući svoju prošlost, otkrila je paralelni svemir i obnovila sposobnost primjećivanja predmeta iz drugog svemira, koju je imala u djetinjstvu. Tako je došla i do šokantne spoznaje da je i Peter došao s "druge strane". Walter joj je tada povjerio da je prije 25 godina oteo Petera iz paralelnog svemira.
Na kraju druge sezone Peter se vratio u drugi svemir i posjetio svoju biološku majku (Orla Brady). Kad je tim Odjela za rubne slučajeve odlučio otići po Petera, druga strana shvatila je to kao napad pa su se Walter i Olivia morali sukobiti sa svojim dvojnicima. William Bell žrtvovao se kako bi omogućio Peteru da se vrati na "našu stranu" s Walterom i Olivijom koju je zamijenila njezina dvojnica s "druge strane". Tako je prava Olivia ostala zarobljena s "druge strane". Odlazak po Petera u alternativni svemir u novoj će sezoni potaknuti dvojbe i pitanja o identitetu. U prvoj epizodi treće sezone dezorijentirana Olivia bori se za povratak kući. Usto upoznajemo i njezinu majku Marilyn (Amy Madigan). U međuvremenu, Peter i Walter trude se nastaviti dalje ne znajući da je uz njih druga Olivia.
Autori serije Fringe - Na rubu su J.J. Abrams (Zvjezdane staze, Izgubljeni, Undercovers), Alex Kurtzman i Roberto Orci (Transformeri, Zvjezdane staze). Izvršni producenti su J. J. Abrams, Bryan Burk (Alias, Izgubljeni), J. H. Wyman (Meksikanac), Jeff Pinkner (Alias, Izgubljeni) i Joe Chappelle (CSI Miami, Žica) u suradnji s dobitnikom Oscara Akivom Goldsmanom (Genijani um, Da Vincijev kod), Kurtzmanom i Orcijem.
---

1. epizoda:

U prvoj epizodi treće sezone dezorijentirana Olivia svim silama pokušava naći način da se vrati kući. Upoznajemo Olivijinu majku Marilyn (Amy Madigan).
U međuvremenu, Peter i Walter trude se nastaviti dalje ne znajući da je uz njih druga Olivia.

Slike

FrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindžFrindž

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Serija "Izgubljeni" sa 28 nagrada i više od 40 nominacija, kao i Zlatnim globusom za najbolju seriju 2005. godine, oborila je sve rekorde gledanosti. Serija prati...
  • Bermudski trougao (2005)

    image
    Tim koji čine veliki stručnjaci otplovio je specijalnim brodom u predeo oko Bermudskog trougla, kako bi istražio zagonetku tog fenomena. U timu koji radi na...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Mladi mutanti nindža kornjače (2012)

    image
    U američkoj inačici serijala glasove Ninja kornjačama dali su Sean Astin (poznat po svojim ulogama hobita Sama u trilogiji 'Gospodar prstenova' te Spielbergovom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.