poster

Upoznajte zoološki vrt Taronga

Inside Taronga Zoo (2019)

dokumentarni, životinje | Australija

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Uz naraciju britanske glumice nominirane za nagradu Oscar Naomi Watts ova dokumentarna serija nudi ekskluzivan i sveobuhvatan pogled na sve ono što je potrebno da bi funkcionirao jedan od najslavnijih i najveličanstvenijih zooloških vrtova na svijetu. Od divljih koala ozlijeđenih u šumskim požarima do srebrnoleđnog gorile od 200 kilograma koji čeka na veterinarski pregled!
Zoološki vrt Taronga u Australiji dom je za više od 5000 čudesnih životinja te 240 strastvenih čuvara i veterinara koji svoju vrhunsku stručnost stapaju s australskom opuštenošću; za većinu je njih to drugi dom. Naime, njihov je posao uistinu poseban! Zoološki vrt smješten je u spektakularnoj luci u Sydneyu, a svake ga godine posjećuju milijuni posjetitelja koji žele izbliza svjedočiti jednoj od najuspješnijih priča o zaštiti prirode na planetu – te vidjeti neke od najnevjerojatnijih stvorenja koje možete i zamisliti. Zoološki vrt upravo prolazi kroz jednu od najvećih promjena u svojoj 101 godini dugoj povijesti, pa nema boljeg trenutka da pokaže svijetu što se zbiva iza vrata tog čudesnog mjesta. Kamere su na licu mjesta i snimaju bez prekida, a u deset epizoda pratimo nevjerojatne priče. Pogledajte izbliza kako je u bolnicu za životinje pristiglo 12 koala teško ozlijeđenih u najgorim šumskim požarima u povijesti Australije. Pratite dramatičnu hitnu operaciju skotne ženke lemura ozlijeđene u napadu. Pogledajte i kako istovremeno veterinarski pregled prolaze tri čimpanze. Doznajte više o čudesnim rasplodnim programima za različite životinje, uključujući morske lavove, tigrove, antilope i nosoroge. Otkrijte što se dogodilo dok su zaposlenici pokušavali pomoći oboljelom sidnijskom dupljašu, najotrovnijem pauku na svijetu. I nemojte propustiti nevjerojatan pokušaj ulaska u povijest dok zoološki vrt daje sve od sebe da bi dva čudnovata kljunaša prebacio u Ameriku. U Zoološkom vrtu Taronga nikad nije dosadno!

Slike

Upoznajte zoološki vrt TarongaCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflixCineflix

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moj savršeni ljubimac

    image
    Emisija posvećena kućnim ljubimcima.
  • Rescued Chimpanzees of the Congo with Jane Goodall

    image
  • The Hawkdoctor of Abu Dhabi

    image
    Taking a trip to the vet and accompanies the doctor on her daily mission dedicated to the feathered treasures of the sheiks; falcons are an inherent part of Arab...
  • The Snake Master

    image
    The rainforests of Thailand are home to over 200 of the rarest and most venomous snakes in the world. Renowned herpetologist Nirut Chomngam takes viewers on a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.