poster

Priroda i prijateljice: Božićna

Extraordinary Escapes (2022)

dokumentarni | Ujedinjeno kraljevstvo

Ocena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 7 - Extraordinary Escapes at Christmas with Sandi Toksvig

SADRžAJ

U ovom čarobnom božićnom specijalu popularna televizijska autorica Sandi Toksvig putuje u snježnu Norvešku. U Skandinaviji traži nova idealna odredišta za odmor. Vrijeme je blagdana pa nije pozvala samo jednu, nego tri fascinantne žene: zvijezdu serije Dragon's Den Deboru Meaden, glumicu Fay Ripley i doktoricu Maggie Aderin-Pocock, znanstvenicu koja proučava svemir i zna ponešto o polarnoj svjetlosti. 400 kilometara sjeverno od Arktičkog kruga Sandi i Maggie idu u potragu za kitovima ubojicama, a odsjest će u arhitektonskom biseru projektiranom tako da gosti mogu uživati u ljepoti aurore borealis s kauča - ako izađu iz kuće! Umjesto sa zmajevima, Deborah Meaden susrest će se s čoporom vukova. Sandi će ovu poslovnu ženu i zaštitnicu okoliša odvesti na luksuzni odmor u sjevernu Norvešku. Glumica Fay Ripley osjetit će što je to prava hladnoća kad zajedno sa Sandi dođe u staklenu kuću na vrhu planine. Odande se pruža pogled na fjordove koji oduzima dah. Kad posijeku vlastito božićno drvce, prijateljice će u obližnjem selu potražiti ukrase. Usput će uživati slušajući božićne pjesme.

Slike

Priroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljice

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.