poster

UEFA Champions League Goals Show Retro

UEFA Champions League


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Fudbalska liga šampiona — godišnje takmičenje fudbalskih klubova koje UEFA organizuje od 1992. Zamenilo je Kup evropskih šampiona, ili skraćeno Evropski kup, nastao 1955. godine, dodajući grupnu fazu takmičenju i omogućavajući više učesnika iz jedne zemlje. To je jedan od najprestižnijih turnira na svetu i najprestižnije klupsko takmičenje u evropskom fudbalu za najbolje fudbalske klubove Evrope. Finale 2013. bilo je najgledanije finale Lige šampiona ikada, a takođe i najgledaniji godišnji sportski događaj na svetu, koji je privukao 360 miliona televizijskih gledalaca.

Slike

UEFA Champions League Goals Show RetroUEFA Champions League Goals Show RetroUEFA Champions League Goals Show Retro

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Süper Lig

    image
    Süper Lig je turska profesionalna liga za nogometne klubove. To je najviši rang turskog nogometnog ligaškog sustava i vodi je Turski nogometni savez.
  • UEFA European Women's Under-17 Championship

    image
  • Belgian Cup

    image
    Kup Belgije u fudbalu je nacionalni fudbalski kup Belgije. Organizuje ga Fudbalski savez Belgije.
  • Copa Libertadores

    image
    Kopa libertadores (šp. Copa Libertadores de América, port. Copa Libertadores da América, engl. Libertadores Cup) je međunarodno fudbalsko kup takmičenje u kojem,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.