SEZONA: 16

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Napad na skupinu kradljivaca automobila vraća Bena natrag u prošlost. U vrijeme kada je radio u državnom odjelu za kriminal, Benovog bivšeg partnera i prijatelja Maxa Breuera smrtno je ranila kolegica Eva Kramer. Svima se čini da sada Maxov sin Alexander želi osvetiti smrt svog oca, pa Ben i njegovi nekadašnji kolege iz odjela za kriminal kreću u lov za njim. S vremenom, Ben i Semir shvate da osveta nije pravi Alexandrov motiv...

Slike

KobraKobraKobraKobraKobraKobraKobra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Havaji 5-0 (2010)

    image
    Elitna policijska jedinica okupljena je da se bori sa zločinima u 50. državi Amerike.
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Udarni odred (2014)

    image
    Udarni odred je najuspešnija holandska policijska akciona serija u protekloj deceniji. Serija prati priču Tea Kampa, najboljeg detektiva u Tilburgu, poznatog po...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.