SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Druga sezona vodi nas u Južnu Ameriku, zemlju punu divljih životinja i mladunaca koji su među najposebnijima i najljupkijima na svijetu. Pratimo Rija, veliku riječnu vidru, koji još uči plivati; svjedočite tome kako Frida, izgubljeno mladunče jaguara, pokušava pronaći put do svoje obitelji; pratite Thiaga i njegov čopor nosatih rakuna dok se kreću svojom urbanom džunglom, promatrajte Lolu, našu malu morsku lavicu, dok uči bježati od svojeg najvećeg neprijatelja, orke, te pogledajte kako Sky, naše najposebnije mladunče, južni vunasti majmun pauk, uči sve o životu na drveću.
Svaka faza odrastanja pitanje je života i smrti... kada ste novi malci u divljini.
Upoznajte Fridu, znatiželjno živahno mladunče jaguara. Ona živi u kraju gusto naseljenom jaguarima - zaštićenom području rezervata Caiman Lodge. Najveća opasnost prijeti joj od drugih jaguara.
Dok luta svojim staništem, uz majku Gatunu i opreznu sestru Anouk uči kada se sakriti, kada se boriti i kako nanjušiti plijen - i neprijatelja.
Frida dobiva priliku primijeniti svoje vještine kad se Gatuna uhvati u koštac sa suparnikom sa susjednog teritorija. Dosađujući se dok čeka mamu, Frida pođe u pustolovinu, odvoji se od ostalih, a zatim dva dana luta tražeći obitelj. Putem će stjecati vještinu praćenja i preživljavanja, koja će joj trebati da bude uspješan lovac - ako preživi.

Slike

Novi malci u divljini: Mlada jaguarica FridaNovi malci u divljini: Mlada jaguarica FridaNovi malci u divljini: Mlada jaguarica FridaNovi malci u divljini: Mlada jaguarica Frida

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.