poster

Stati Uniti 2017 - F1

Formula 1


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 120

SADRžAJ

Formula 1 najbrža je i jedna od najatraktivnija trka motornih vozila. Temelji se zasnivaju na serijama trka koje se održavaju na posebnim stazama (tzv. pistama) ili na zatvorenim gradskim ulicama. Rezultati se objavljuju u dve kategorije i određuje se dve vrste pobednika: najbolji vozač Formule 1 i najbolji konstruktor vozila Formule 1.

Slike

Stati Uniti 2017 - F1Stati Uniti 2017 - F1Stati Uniti 2017 - F1Stati Uniti 2017 - F1

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • FIA Formula 2 Championship

    image
    Formula 2 prvenstvo je drugo najjače natjecanje jednosjeda u automobilizmu koju je odobrila Međunarodna automobilistička federacija.
  • Formula 3

    image
    FIA Formula 3 prvenstvo je klasa jednosjeda u automobilizmu koju je odobrila Međunarodna automobilistička federacija. Prvenstvo je nastalo spajanjem Europske...
  • Drift Allstars: Bust Ups & Burn Outs

    image
    U ovoj ekskluzivnoj seriji s pristupom iza kulisa pratit ćemo svađe i izgaranja najnovije sezone Drift All-Starsa diljem Europe.
  • Porsche Supercup

    image
    Porsche Supercup je međunarodna utrka automobilima. Ove se utrke održavaju uz Grand Prix Formule 1 od 1993. godine, stoga se voze na istim stazama i u sklopu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.