poster

Baštovani

Landscapers (2021)

komedija, kriminalistički, drama | Ujedinjeno kraljevstvo, SAD
Režiser: Will Sharpe

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Inspirisana istinitim događajima, serija „Baštovani“ je jedinstvena priča o naizgled običnom paru, Suzan i Kristoferu Edvardsu, čudacima koji beže od stvarnosti, glumeći junake u ljubavnoj priči kontaminiranoj tajnom zakopanom u bašti.
Serija „Baštovani“ je jedinstvena ljubavna priča o naizgled običnom bračnom paru koji postaje predmet neobične istrage, kada policija otkrije dva tela zakopana u bašti iza kuće u Notingemu. Miroljubivi Kristofer Edvards (Dejvid Tulis) i njegova supruga Suzan (Olivija Kolman) beže od stvarnosti već 15 godina. Kada Kristofer iznenada pozove svoju maćehu, polako počinje da se razotkriva njihova uloga u strašnom zločinu počinjenom pre više od deset godina. Kako istraga napreduje, inspirisana Suzaninom opsednutošću starim vesternima i klasicima, ovo dvoje sanjara počinju da glume uloge holivudskih junaka u priči koju su sami osmislili.

Slike

BaštovaniBaštovaniBaštovaniBaštovaniBaštovaniBaštovani

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
  • Zašto žene ubijaju (2019)

    image
    Serija "Zašto žene ubijaju", prikazuje živote tri žene koje žive u tri različite dekade: domaćice iz šezdesetih, članice visokog društva iz osamdesetih i advokata...
  • Mama i tata se igraju rata (2020)

    image
    Veljko je glumac koji nikako ne može da se snađe u novim vremenima. Čeka svoju veliku umetničku šansu koja nikako ne dolazi. Njegova supruga, Jadranka,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.