poster

Džinovski talas

100 Foot Wave (2021)

sportski | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

„Džinovski talas“ prati pionira u surfovanju, Gareta Meknamaru, koji je, nakon posete Nazareu u Portugalu, podigao ovaj sport na viši nivo i pomogao da ovaj ribarski gradić postane poznata svetska destinacija za surfere.
„Džinovski talas“, šestodelna sportska dokumentarna serija u produkciji HBO, prikazuje desetogodišnju odiseju o pioniru u surfovanju, Garetu Meknamari, koji je, nakon posete Nazareu u Portugalu, nadajući se da će savladati talas visok trideset metara, podigao ovaj sport na viši nivo i, uz pomoć meštana, pomogao da ovaj ribarski gradić postane poznata svetska destinacija za surfere na velikim talasima. Reditelj i izvršni producent serije je nagrađivani Kris Smit, a ostali izvršni producenti su Marija Zakerman, Rajan Heler, Majkl Blum i Džo Luis, koji je osvojio nagrade Emi i Zlatni Globus.

Slike

Džinovski talasDžinovski talasDžinovski talasDžinovski talasDžinovski talasDžinovski talasDžinovski talasDžinovski talas

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Majke šampioni

    image
    Emisija "Majke šampioni" donosi izuzetne priče o životima sportista i žrtvama koje podnose njihove porodice.
  • Sportska rivalstva

    image
    Sporting Rivalries vas vodi kroz neka od najvećih rivalstava u povijesti sporta.
  • Oni žive za fudbal

    image
    Dokumentarna serija posvećena ljudima koji dišu fudbal.
  • Sports Adventure

    image
    Neki od najdivljih, najegzotičnijih i najspektakularnijih lokacija na svijetu prikazuju se u ovom programu punom akcije. Sports Adventure kreće sa smjelim i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.