SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Crvenoglaviog ždrala na Tajlandu nema već više od pet desetljeća. Prvi korak dugog putovanja poduzela je ekipa koja se sve otada ustrajno trudi ponovno uspostaviti ovu vrstu u njezinu domaćem okružju. Prije no što ih ponovno uvedu u prirodu, treba provesti brojna ispitivanja tijekom njihova izlijeganja, odrastanja u kavezima, do učenja o opstanku u divljini.

Slike

Priče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždrala

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kratke forme

    image
    Kratke forme predstavljaju kratak prikaz zanimljivosti iz različitih oblasti ljudskog života i interesovanja - zdravlja, estetike, turizma, putovanja, umetnosti.
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Geo 360 (1999)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.