poster

Fudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezda

UEFA Europa League


Ocena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Fudbaleri Crvene zvezde su u dosadašnjem delu takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope uradili veliki posao. Najpre pobeda protiv Brage u Beogradu , koja je podigla samopouzdanje ekipi, a potom i podvig u Razgradu, gde je Dejan Stanković bio prinuđen da vodi desetkovan tim. I pored izostanaka standardnih igrača, savladan je Ludogorec, pa crveno-beli imaju maksimalan učinak i drže čelo svoje grupe. Sledi još jedno gostovanje. Pred fudbalerima srpskog šampiona je odlazak u Dansku na meč sa Midtjilandom. Na papiru Danci su najslabiji tim grupe, međutim, to ne znači da toj utakmici treba prići opušteno. Naprotiv, maksimalna ozbiljnost i još jedna pobeda na gostovanju bi gotovo obezbedila igranje u Evropi i na proleće. Midtjiland, sa druge strane, ima samo bod iz prve dve utakmice, i učiniće sve da uhvati priključak u borbi za jedno od prva dva mesta u grupi. Utakmica se igra u četvrtak na MCH Areni u Herningu, a početak meča je u 18.45 časova uz prenos na Prvom programu RTS-a.
Komentator je Miloš Krivokapić

Slike

Fudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezdaFudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezdaFudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezdaFudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezdaFudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezdaFudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezdaFudbal - LE: Mitjiland - Crvena zvezda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kao nekada

    image
    Emisija je inspirirana kultnim radijskim programom Vrijeme sporta i razonode.
  • SAT

    image
    Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 25 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije...
  • SK dokument

    image
    Zanimljivi detalji iz povijesnih sportskih događaja i kultnih utakmica koje možda niste znali. Dokumenti, koji će zauvijek biti sačuvani u sportskoj arhivi.
  • Na današnji dan

    image
    Saznajte koji su se to događaji odigrali na današnji datum, te koji se to praznici na današnji dan obilježavaju.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.