poster

Hitlerovo bojno polje u Americi: Terror from Below

Hitler’s American Battleground (2021)

National Geographic HD | utorak, 05. decembar 2023. | 21:00

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Terror from Below

SADRžAJ

Tokom Drugog svetskog rata nacističke podmornice seju strah uz obalu Amerike. Danas ekipa ronilaca pretvara zaboravljenu grobnicu u memorijalni centar.

Slike

Hitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u AmericiHitlerovo bojno polje u Americi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uspon mašina (2014)

    image
    "Uspon mašina" koristi kompjutersku grafiku da rastavi neke od najekstremnijih mašina na svetu i razotkriva neverovatne inženjerske poduhvate koji čine njihovu srž.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
  • Evropa odozgo: Kompilacije (2020)

    image
    Spektakularno vazdušno putovanje Evropom prikazuje hrabre lovce na školjke, uzgajivače maslina, pastire i uzgajivače lala.
  • Dokumentarni program

    image
    Dokumentarni program namijenjen svima onima koji žele da nauče nešto novo o svijetu oko sebe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.