poster

Fudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska streda

UEFA Europa Conference League


SADRžAJ

Novo evropsko takmičenje za crno bele je i novi izazov.
Liga Konferencija je prilika da Partizan dođe do grupne faze što bi bio i sportski i finansijski uspeh za klub. Prva prepreka za crno bele je iz Slovačke. To je tim Dunajska streda. Klub bez zapaženih rezultata, ali klub iz zemlje ž, koja je učestvovala na Evropskom prvenstvu.
Partizan je uspešno startovao u domaćem šampionatu pobedom od 4:0 protiv Proletera. Odličan je bio povratnik Rikardo sa dva gola, a nekadašnju formu je najavio i Danilo Pantić. To naravno može da bude ohrabrenje za trenera Aleksandra Stanojevića, ali crno belima su potrebne dobre igre u kontinuitetu.
Partizan je favorit, ali revanš se igra u Slovačkoj, pa će biti potreban dobar rezultat u prvom duelu.
Utakmica se igra u četvrtak od 21 čas. Direktan prenos je na Prvom programu, a komentator je Predrag Strajnić.

Slike

Fudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska stredaFudbal - Liga Konferencija Evrope: Partizan - Dunajska streda

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • UEFA European Women's Under-17 Championship

    image
  • Süper Lig

    image
    Süper Lig je turska profesionalna liga za nogometne klubove. To je najviši rang turskog nogometnog ligaškog sustava i vodi je Turski nogometni savez.
  • Primeira Liga

    image
    Prva liga Portugalije najviši je rang fudbalskih takmičenja u Portugaliji.
  • Chelsea TV

    image
    Televizijski kanal posvećen navijačima engleskog fudbalskog kluba Premijer lige, Čelsija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.