SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - The Battle for the Border

SADRžAJ

Mladi i nepoznati krijumčar droge El Čapo Guzman iz Sinaloe postao je junak meksičkog podzemlja kada je iskopao tunele ispod granice Meksika i SAD. Tuneli postaju revolucionarni u krijumčarenju narkotika i dovode do rata sa tihuanskim kartelom.

Slike

Narko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratoviNarko-ratovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ćorkirani u inostranstvu (2007)

    image
    „Ćorkiranih u inostranstvu“ prati zapadne putnike koji se nađu u borbi za opstanak, zatočeni u nekim od najsmrtonosnijih regiona sveta.
  • Avionske nesreće (2003)

    image
    Avionske nesreće prikazuje ovu i druge priče o neverovatnim opstancima i srceparajućim katastrofama nekih od najtragičnijih incidenata u istoriji avijacije.
  • Borba bogova (2009)

    image
    U deset epizoda serije Borba bogova pripoveda se o mitu, ali i o mitskoj pozadini najvažnijih bogova stare Grčke i nordijskog sveta, o psihološkim, društvenim i...
  • World's Most Evil Killers (2017)

    image
    An in-depth look at the lives and crimes of some of the World's most evil killers including Jeffrey Dahmer, Richard Ramirez, Cary Stayner, Leonard Lake, Dorothea...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.