SEZONA: 1

EPIZODA: 52

SADRžAJ

Humoristička serija u režiji Milana Karadžića. Scenario je napisao Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Mima Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović i drugi.
U centru priče je bračni par Zdravković - violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njegova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan u Beogradu i presele se u kuću na selu, u potrazi za mirnijom sredinom, sa velikom željom da konačno postanu roditelji.
Milanče govori Jeli kako ima dogovor sa Miletom uz pomoć koga će da smuva Dragoslavu, Nikola dolazi da se upozna sa Mašanom i govori mu kako uz njegovu dozvolu može da pogura dobijanje diplome za Anči, a u kuću Zdravkovića su došli reditelj Bob Stanković i Melisa Grej da se dogovore oko mesta snimanja filma.

Slike

KomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšije

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Camera Café (2003)

    image
    The adventures and mis-adventures of a group of co-workers is witness by a camera on top of the coffee-machine in the relax area.
  • Doživotna kazna (2001)

    image
    Radnja serije se odigrava u Irskom delu naselja u State Islandu, New York. Tu živi jedna veoma čudna porodica Finnerty. Jedan od glavnih aspekata je što su Sean i...
  • Neprilagođena porodica (2015)

    image
    U devedesetima smo i dvanaestogodišnji Eddie, koji voli hip-hop, upravo se sa svojim roditeljima i braćom iz washingtonske kineske četvrti preselio u predgrađe...
  • Kad padne mrak

    image
    Smešni klipovi i šale sa Youtube-a.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.