U šestodelnom trileru „Lažov“, Džoana Frogat i Joan Grifid glume Loru Njuel i Endrua Elisa, čija početna međusobna privlačnost dovodi do izlaska koji ima dalekosežne posledice na njih dvoje i njihove porodice.
Hari i Džek Vilijams su producenti i scenaristi serije „Lažov“, nominovane za nagradu BAFTA i Zlatni globus, koja govori o noći koja zauvek menja živote Lore Njuel (Džoana Frogat) i Endrua Elisa (Joan Grifid). Lora je duhovita učiteljica posvećena svom poslu koja je nedavno izašla iz veze i nije sigurna da li želi da se vrati u svet izlazaka. Endru je istaknuti hirurg čiji sin pohađa školu u kojoj predaje Lora. Početna međusobna privlačnost dovodi do izlaska, ali niko od njih ne shvata kakve će dalekosežne posledice na njih i njihove porodice imati taj susret. Istina i posledice idu ruku pod ruku u ovom napetom trileru koji istražuje obe strane veze i obe strane istine. Da li zaista uvek postoje dve strane svake priče?

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.