Komični triler o dvojici dobronamernih idiota, Semu i Filu, koji se iznenada upliću u neverovatnu – ali smrtno ozbiljnu – mrežu kriminala, zavere i korupcije, nakon što se Sem javi na telefon koji pozvoni na mestu saobraćajne nesreće.
Serija “Ni krivi ni dužni” prati Sema Pinketa i Fila Borna, činovnike Okružnog veća Berkšira, čija ustaljena egzistencija je iznenada narušena jednim telefonskim pozivom i zamenom identiteta. Kao jedini svedok saobraćajne nesreće na napuštenom seoskom putu, Sem se javi na nepoznat mobilni telefon i čuje poruku koja očigledno nije namenjena njemu: “Ako ne dođeš do pet sati, ubićemo tvoju ženu.” Nakon što ga Fil, kurir koji raznoši poštu po kancelarijama, ohrabri činjenicom da mogu da postanu heroji, njih dvojica se upliću u neverovatnu – ali smrtno ozbiljnu – mrežu kriminala, zavere i korupcije.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.