„Šok tok“ je porodični večernji šou koji se emituje utorkom, sredom i četvrtkom u 23 časova na Prvoj televiziji, počevši od večeras. Ovo je emisija koju će gledaoci obožavati i uživati u raznovrsnom, bogatom i zanimljivom sadržaju za koji će se pobrinuti autor i voditelj Ognjen Nestorović, jedan od najboljih znalaca svih aktuelnosti u svetu poznatih. Kroz tri dana publiku ćemo obaveštavati o aktuelnim dešavanjima sa javne scene, upoznavati ih sa detaljima iz života poznatih koje do sada nisu znali i zabaviti ih kratkim pričama sa njihovim omiljenim zvezdama.
Sve tri večeri će se sadržajno razlikovati, ali će ih povezivati rubrika „Ko je bolji“ u okviru koje dve poznate ličnosti posećuju srpsku porodicu i obavljaju zadatke koje do sada nisu imali priliku da rade, a publika će u trećoj emisiji birati pobednika glasajući na društvenim mrežama. Utorak i sreda su rezervisani za aktuelna dešavanja, komentarisanje sa poznatim ličnostima, promocije novih pesama, otkrivanje talenata poznatih ličnosti, a i izazove koje ćemo stavljati pred naše sagovornike. Četvrtak je posvećen centralnom gostu, a velike zvezde će uživo pričati o svom putu ka vrhu, otkrivaće svoje tajne i naći će se u neočekivanim situacijama. Saznaćemo i koje to „skrivene“ talente poseduju, hobije i zanate kao i poslove koje obavljaju uz primarnu profesiju.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.