SADRžAJ

Alden Rokvel je ratni veteran i šerif, koji nevoljno odlazi u penziju. On je i udovac, koji sada provodi vreme na farmi, brinući o životinjama koje je volela njegova pokojna žena. Aldenov dobar prijatelj je Klint Torn, šerif u susednom okrugu. Obojica su zajedno bili u ratu u Vijetnamu, a prijateljstvo su učvrstili tokom godina koje su proveli sarađujući kao šerifi susednih okruga.Istražujući slučaj misterioznih simbola koje se pojavljuju na sve više mesta, šerif Klint bude upucan. Njegov prijatelj Alden odlučuje da istraži šta se desilo i ko stoji iza napada. Da bi otkrio istinu, moraće da prekine mrežu zločina, korupcije i zla, koja je prekrila ceo grad.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Napušteni (2015)

    image
    Kada sveštenik otkrije da mu je supruga smrtno bolesna, on odlučuje da ide protiv sudbine i iskoristi znanje o egzorcizmu kako bi je zaposeo i spasao joj život.
  • Po cenu života (2016)

    image
    Kada banka zapreti da će zbog hipoteke preuzeti porodično imanje, braća Toby i Tanner Howard iz Teksasa odluče krenuti u osvetu pljačkajući sve poslovnice banke...
  • Gnev u zoru (1955)

    image
    Rendolf Skot, velikan vestern filmova, igra vladinog agenta koji ima izuzetno težak zadatak da uhvati ozloglašenu braću Rino.
  • Bandolero (1968)

    image
    Kada sa svojim ljudima krene u pljačku gradske banke, razbojnik Di Bišop ne sluti da će mu planove pokvariti šerif Džuli. Nakon što je tokom neuspele pljačke...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.