poster

Sunđer Bob kockalone Film - Sunđer u bjekstvu

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)

Režiser: Tim Hill

Gdje gledati
U bioskopu od 4.6.20.
Cineplexx
Ocena korisnika: 8.6/10
(13 glasova)

SADRžAJ

Kada nestane Gari, voljeni ljubimac Sunđer Boba, on i Patrik kreću u epsku avanturu u Izgubljeni Grad Atlantik Sitija kako bi vratili Garija kući. Dok se bore sa svim zadovoljstvima i opasnostima ove urnebesne spasilačke misije, Sunđer Bob i njegovi drugari dokazaće da ne postoji ništa snažnije od sile prijateljstva.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jock the Hero Dog (2011)

    image
    3-D animated-family adventure that tells the heart-warming, coming-of-age story of a man and his best-friend, a lovable and fearless dog named, Jock.
  • Velika avantura malog dinosura (2008)

    image
    Impi je mali, pametni dinosaurus koji živi na ostrvu Tikivu sa svojim prijateljima. Kada se njegovoj porodici pridružila mlada panda Babu, Impi postaje ljubomoran...
  • Ted: Izgubljeni pustolov (2012)

    image
    Avanturista u pokušaju, Tad Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
  • Ringe ringe raja (2018)

    image
    Razigrani gusan Peng je primoran da vodi računa o dva pačeta, kada se sve tri ptice odvoje od svojih jata. Njih troje kreću na dugo putovanje da se pridruže...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.