Ocena: 5.9/10
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SADRžAJ

Čudan osećaj probudiće osmogodišnju Elisu jedno jutro. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je reč. Bezuspešni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na neverovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića. Sada je na njoj da se pobrine da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ponovljeno venčanje (2018)

    image
    Abby je organizator venčanja i sada je prisiljena raditi s bivšim verenikom, koji ju je angažovao da mu organizuje venčanje. Ubrzo će početi ispitivati da li je...
  • Nesrećna Priča (2017)

    image
    Kejt zajedno sa svojim dečkom piše roman, i ubeđena je da su njeni spisateljski dani završeni kada raskine da dečkom, sve dok je izdavač ne pozove da traži da...
  • Tajno leto (2016)

    image
    Rejčel pokušava spasiti od rušenja biblioteku u malom gradu, koju investitori žele srušiti i napraviti spa centar. Njoj pomaže i Džejk, pisac koji vodi biblioteku.
  • Man for Every Month (2017)

    image
    Sramežljiva devojka, pisac, mora izaći na sastanak svakog meseca sa drugim muškarcem kako bi napisala članak za svoj blog "Man for Every Month"
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.