SADRžAJ

Kada detektivka za ubistva iz Nju Orleansa (Patriša Klarkson) počne da istražuje ubistvo poznate astrofizičarke i ekspertkinje za crne rupe, suočava se sa misterijom koja počinje da utiče na nju na najneočekivanije načine.
Potraga za ubicom uvlači detektivku u još veću misteriju: prirodu samog univerzuma. Majk Hulihan (Patriša Klarkson) je nekonvencionalna policajka iz Nju Orleansa koja istražuje ubistvo poznate astrofizičarke Dženifer Rokvel (Mejmi Gamer), ekspertkinje za crne rupe koja je pronađena ubijena u svom opservatorijumu. Dok se Majk strmoglavo spušta u zečju rupu ovog gnusnog, zagonetnog slučaja, ona je primorana da se uhvati ukoštac sa egzistencijalnim pitanjima kvantne mehanike, paralelnim univerzumima i zvezdama koje eksplodiraju – kosmičkim tajnama koje možda sadrže ključ za razotkrivanje zločina, istovremeno preispitujući njeno shvatanje stvarnosti. Prožet sanjivom, neo-noarovskom atmosferom, ovaj originalni triler je uzbudljiva detektivska priča, ali i živopisna, metafizička misterija.

Slike

Iz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra nebaIz vedra neba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.