SADRžAJ

Ovaj zabavni film govori o dvije prijateljice koje žive u Londonu (Minnie Driver i Mary McCormack). Međutim, zanimljive su po tome što umjesto da prijave zločince koji su opljačkali banku u njihovu susjedstvu, one ih odluče ucjenjivati. Vođe bande pljačkaša (Kevin McNally i Michael Gambon) odlučuju ih nadmudriti prijeteći nasiljem i krivotvorenjem novca kako bi se konačno riješili dvije naporne prijateljice. Zbog ucjene nastradaju nevini promatrači, njih dvije smišljaju novu zamku za pljačkaše i nadmudrivanje se nastavlja.

Slike

Ženska ucjena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Američki nindža 2 (1987)

    image
    Armstronga i Džeksona čeka najvažnija bitka u životu. Naoružani nindžakenima upuštaju se u borbu jedan na jedan…
  • Let The Bullets Fly (2010)

    image
    This fast-paced action film starring Chow Yun-Fat is one of the highest grossing domestic movies in Chinese film history. Set during the violent 1920s, notorious...
  • Logan Laki (2017)

    image
    Priča prati dvojici braće koji planiraju da izvedu veliku pljačku tokom Nascar trka. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu...
  • Američki junak (2015)

    image
    Melvin, nevoljni superheroj, živi samo za zločin, žene i drogu - dok ne shvati da će svog otuđenog sina videti samo ako se potpuno posveti borbi protiv zločina.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.