SADRžAJ

Jedan starac, jedan mrtav pas i jedan avganistanski migrant koji kopa rupu za četiri dolara na sat. „Nobadi“ je priča o dvoje ljudi koji nemaju ništa zajedničko, ali dele sve tokom nekoliko sati.
Robert Zenft, 91-godišnji penzioner konformista, živi na maloj parceli u Beču. Kada njegov voljeni pas ugine tokom noći, on je odlučan, uprkos fizičkoj nemoći, da iskopa rupu na imanju i sahrani svog dragog prijatelja. On ubrzo shvata da nije sposoban za ovaj težak zadatak i nerado angažuje Adiba, migranta iz Avganistana. Dok njih dvojica prevazilaze predrasude u pokušaju da pronađu zajednički jezik, Adib pronalazi način da pacifikuje Roberta, koji nakratko pokaže humanost kada se zabrine za otvorenu ranu na Adibovom stopalu. Kada situacija postane kritična, njihov dan dobija neočekivan obrt – sa neverovatnim i nepopravljivim posledicama.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Militanti (1984)

    image
  • Master (2012)

    image
    Upečatljiv prikaz lutalica i tragača za istinom nakon Drugog svetskog rata u Americi, „Master“ Pola Tomasa Andersona prati putovanje mornaričkog veterana (Joaquin...
  • Vozeći gospođicu Dejzi (1989)

    image
    Gospođica Dejzi je stara I veoma bogata Jevrejka koja je nekada radila kao učiteljica. Ima veoma tešku narav I nikada ne odustaje od svojih principa. Kreće u...
  • Treni niset më shtatë pa pesë (1988)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.