SADRžAJ

Lusi ima samo jedan san: da se pridruži plesnoj trupi Berd. Kad doživi nezgodu na probi, roditelji je ubeđuju da se posveti ispitima na pravnom fakultetu. Ali Lusi ima druge planove. Od brejkdensera Vinsa traži da joj drži časove plesa.
Lusi (Sabrina Uazani) ima samo jedan san: da se pridruži plesnoj trupi Berd. Kad doživi nezgodu na probi, roditelji je ubeđuju da se posveti ispitima na pravnom fakultetu. Lusi ima druge planove. Ubeđena je da treba da radi dvaput više i izađe iz svoje komforne zone. Od brejkdensera Vinsa (Kevin Mišel) traži da je upozna sa svojom ekipom i drži joj časove plesa.

Slike

Polomi svePolomi svePolomi svePolomi svePolomi svePolomi svePolomi svePolomi svePolomi sve

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Teško osvojiti (2010)

    image
    Aleksis i Lindzi su najbolje prijateljice. Zajedno su odlučile osmisliti plan kako namamiti nesuđene muškarce i poniziti ih za lično zadovoljstvo.
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Šećerna vodica (1983)

    image
    Mlada devojka koju zbog izgleda zovu "Dečka" ne uspeva da ostvari svoj integritet i reši problem devojaštva. Svoje adolescentske traume, nevolje i ispade koje...
  • Hipohondar (2014)

    image
    Roman je 39-godišnji samac koji radi kao fotograf za on line medicinsku enciklopediju. Njegov posao mu nimalo ne pomaže u borbi s hipohondrijom od koje pati i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.