poster

Skubi Du i čudovište iz Loh Nesa

Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (2010)

Režiser: Brian Levant
RTL Kockica | Sutra | 16:10

Ocena: 5.0/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(19 glasova)

SADRžAJ

Fred, Velma, Dafne, Šegi i, naravno, Skubi Du dobijaju posao tokom leta u jednom kantri klubu, ali otkrivaju da se nad gradom nadvijaju tamne senke, a stanovnici prijavljuju da ih teroriše čudovišna žaba.
Na putu do kantri kluba čiji je vlasnik Dafnin ujak i u kom treba da rade tokom leta, neobična družina otkriva da se u blizini lokalnog jezera dešavaju čudne stvari, uključujući mistično Mesečevo kamenje, jezive likove i čudovišnu žabu koja hara. Ovu misteruju, uz neizbežnu ljubav koja se oseća u vazduhu, može da reši samo neustrašiva četvorka-plus-jedan-član – Fred, Dafne, Velma, Šegi i Skubi Du!

Slike

Skubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh NesaSkubi Du i čudovište iz Loh Nesa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Specijalitet dana (2009)

    image
    U ovoj gurmanskoj komediji, mladi kuvar sa Menhetna Samir ponovo otkriva svoje nasleđe i svoju strast za životom kroz očaravajuću umetnost kuvanja indijske hrane.
  • Gvido superstar: Gvidov uspon (2010)

    image
    U ovoj urnebesnoj akcionoj komediji italijanski doseljenik upada u svet narko-bosova, super automobile i tajnih agenata. Nakon što je izgubio posao u kompaniji...
  • President's Vacation (2018)

    image
    Wonderfully absurd story about the President who gets rid of his subjects and becomes stuck in the middle of a bunch of adventures.
  • Dragi diktatore (2017)

    image
    Kad politički nemiri prisile britansko-karipskog diktatora (Michael Caine) da napusti svoj otočni narod, potraži utočište i skriva se kod buntovne tinejdžerice...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.