SADRžAJ

Velika radi u parfimeriji, a njena sestra bliznakinja, Nučka, je profesionalna gimnastičarka. One su otuđene jedna od druge i vode potpuno odvojene živote, sve dok splet okolnosti ne probudi snagu njihove neraskidive veze.
Mračna komedija o neraskidivoj vezi jednojajčanih bliznakinja. Velika Borstov radi u parfimeriji, dok je njena sestra bliznakinja, Nučka, profesionalna ritmička gimnastičarka. Njihova majka, Dina, usmerila je svoje ambicije na Nučkinu karijeru gimnastičarke i u želji za uspehom stvorila kompetitivni jaz između svoje dve ćerke. Velika i Nučka su otuđene jedna od druge i vode potpuno odvojene živote, sve dok splet okolnosti ne probudi snagu njihove neraskidive veze.

Slike

Uvek drugaUvek drugaUvek drugaUvek druga

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Maid Of Honor (2017)

    image
    Sometimes the maid of honor not only takes care of the flower´s color in the wedding.
  • Stanje braka (2019)

    image
    „Stanje braka“ prati Luizu i Toma (Rozamund Pajk i Kris O’Daud), koji se sastaju u pabu neposredno pre odlaska na nedeljno bračno savetovanje. Film prikazuje...
  • Hotel Bleu (2016)

    image
    A down and out stand-up comedian finds refuge at Hotel Bleu, forging an off-beat partnership with a charismatic trumpet player half her age.
  • Kada se žurka završi (1992)

    image
    M.J. (Rae Dawn Chong) živi sa cimerkama Amandom (Sandra Bullock) i Frankie (Elizabeth Berridge) u kući na Beverly Hillsu. Dok pokušava napredovati u karijeri,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.