SADRžAJ

Romantična komedija o ženi u sretnom braku s dvoje djece kojoj se počne udvarati druga žena. Uspješni agent za prodaju nekretnina Laurent (Alain Chabat) živi na jugu Francuske sa svojom lijepom suprugom Loli (Victoria Abril) i dvoje male djece. Premda se čini da je Laurentov i Lolin brak veza iz snova, Loli sve teže pada njena uloga požrtvovne domaćice koja izvan obiteljske kuće ni nema pravog života. Osim toga, Laurent je sve samo ne vjeran svojoj supruzi koju vara s doslovce svim ženama iz svoje okoline. Jednog pak dana u njihov dom stigne robusna Marijo (Josiane Balasko), vodoinstalaterka koja nakon obavljenog popravka uvelike razdrma Laurentov brak otvoreno zavodeći Loli"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Loše obrazovanje Film (2015)

    image
    Mr Wickers and his class go on one final school trip after they finish their GCSEs.
  • Porodica skorojevića 2 (2016)

    image
    Najmlađi sin u porodici Tuše, Donald, kreće na studije u SAD. Ostatak porodice odluči da ga iznenadi posetom za njegov rođendan, ali ne ide sve kako su planirali.
  • Komšije iz pakla (2014)

    image
    Može se reći da Mek i Keli žive američki san – imaju preslatku bebu i predivnu kuću u predgrađu. Ali, kada se pored njih dosele lude komšije, njihov nekada...
  • Like a Cat on a Highway (2017)

    image
    The story of an encounter between an upper-class man with a working-class woman because their teenage children fall in love.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.