SADRžAJ

Sâm i prepušten životu, Den potpisuje ugovor sa misterioznom organizacijom, pristajući da obilazi zemlju sa zagonetnom Džejn i da noću postavlja male linoleumske ploče po gradovima širom SAD, od kojih svaka sadrži istu šifrovanu poruku. Den se oseća kao deo loše slagalice i sumnja da ploče predstavljaju nešto veće i da njihovi poslodavci znaju ključne tajne, dok Džejn njihov posao smatra običnom ludorijom. Iako je Den poput otvorene knjige, Džejn odbija da otkrije bilo šta o svom životu ili poslodavcima, koji komuniciraju samo s njom. Dok putuju, zbližavaju se iako su u stalnom konfliktu. Denova iskrenost smekšava Džejninu ciničnu spoljašnjost. Njihov zategnuti odnos se razvija i produbljuje, menjajući njihova uverenja o tome šta rade, sve dok ne budu primorani da biraju između posla i moguće zajedničke budućnosti.

Slike

Ona i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapadOna i zapad

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dušo, unutra je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
  • Okrutne namere (1999)

    image
    Ketrin i Sebastijan su zavodljivi i manipulativni i dobijaju sve što žele. Ona se kladi s njim: Sebastijan mora da se smuva sa Anet, ćerkom direktora njihove...
  • Nevjera (1953)

    image
    Dolazeći u iskušenje da ubije Nika, zbog svoje ljubavi prema Anici, Ivo i ne zna da mu je vanbračni sin. Osvetu, međutim, izvršava Ivova majka Jela.
  • Hauardov kraj (1992)

    image
    Ova adaptacija Forsterovog klasika iz 1910. godine pažljivo i detaljno pokazuje pogubnu rigidnu klasnu svest britanskog društva na početku 20. veka. Pokretač...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.