Ocena: 7.4/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Dva oficira u Napoleonovoj vojsci, suprotstavljaju se jedan drugom u nizu dvoboja. Dvoboji počnu kao reakcija na manji incident i eskaliraju u bolesnu strast koja vlada životima obojice muškaraca u periodu od trideset godina.
Kit Karadin i Harvi Kajtel glume u ovom dramatičnom filmu o dva oficira u Napoleonovoj vojsci koji se suprotstavljaju jedan drugom u nizu dvoboja. Dvoboji počnu kao reakcija na manji incident i eskaliraju u bolesnu strast koja vlada životima obojice muškaraca u periodu od trideset godina. Zasnovan na priči Džozefa Konrada, teme filma “Dvoboj do istrebljenja” su opsesija, čast i nasilje. Ovaj vizuelno nezaboravan film pripoveda uzbudljivu priču sa neočekivanim ishodom.

Slike

Dvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenjaDvoboj do istrebljenja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gurët e shtëpisë sime (1983)

    image
  • Vendimi (1985)

    image
  • The Last Winter (1976)

    image
    The nazi forces arrive in cold winter. In the village remain only he women. They put up resistance until the wounded partisans, sheltered in the village homes,...
  • Çeta e vogël (1979)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.