SADRžAJ

Donnie Rose (Rossif Sutherland) završio je u zatvoru zbog brutalna premlaćivanja mladoga crnca koji je nakon toga ostao invalid. Devet godina poslije Donnie izlazi iz zatvora. On je danas drukčiji čovjek, ali može se vratiti na samo jedno mjesto: u okrutnu i rasističku četvrt koja ga je i stvorila.
Na drugome kraju grada crna zajednica još želi osvetu. Pravdu treba izvršiti Ossie Paris (Flex Alexander), iznimno nadaren boksač koji izazove Donnieja na meč koji Donnie ne smije odbiti zbog svoje obitelji i prijatelja.
George Carvery (Danny Glover) devet je godina čekao da osveti sinovu sudbinu i sredi Donnieja. Ali kada se napokon sretnu oči u oči, shvate da imaju istu želju – žele nadići prošlost. Dok rasizam ključa, George i Donnie sklopit će nevjerojatno savezništvo. Njihovo partnerstvo razljutit će oba klana, koje će zadovoljiti samo krv u ringu. Dvojica se muškaraca upoznaju uoči oluje, znajući da će njihova budućnost biti odlučena nakon prve runde.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kišni covjek (1988)

    image
    Kada mu umre otac, s kojim se nikada nije slagao, Čarli sa svojom devojkom Suzan odlazi na sahranu. Tamo saznaje da mu je otac u nasledstvo ostavio samo automobil...
  • Učionica (2002)

    image
    Nakon masakra u srednjoj školi, Dina Kartrajt (Christensen) je završila u bolnici, dok je devet njenih kolega izgubilo život, uključujući i počinitelja koji je...
  • Torta (2014)

    image
    U središtu priče je Kler Benet, koja pokušava da se pomiri sa posledicama saobraćajne nezgode, u kojoj joj je poginuo sin, a nju ostavio polu-invalidom, koga muči...
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.